Deze slimme tassen maskeren de geur van je wiet!

Deze slimme tassen maskeren de odeur van je wiet

Foto: AnnaBis

Rook je regelmatig een joint en wil je niet dat iedereen kan ruiken dat je een voorraadje op zak hebt? Tassenlijn AnnaBis schiet te hulp. Deze lijn is zo ontworpen dat je niet kunt ruiken of je wiet op zak hebt.

Praktisch en stijlvol

Deze innovatieve lijn, bedacht door oprichters Jeanine Moss en Ann Shuch is geboren uit hun eigen ervaring. Toen de twee op stap waren met vriendinnen probeerden ze een joint te bouwen, maar konden ze zakjes niet vinden in hun tas. Dat terwijl het toch duidelijk te ruiken was dat de dames het groene ‘verlichtende’ plantje op zak hadden.

„We hadden niets modisch om onze cannabis in mee te nemen. Dat was het moment waarop het licht aan ging”, vertelt Moss aan Mashable. In elke tas zit een speciale ‘odeur technologie’ verwerkt. Deze slimme techniek houdt de geur van de cannabis binnenin de tas, dit werkt door middel van een geur blokkerende vezellaag met daarboven op een laagje stof. Het cannabis-vakje kun je afsluiten met een rits.

Stigmatas

De oprichtsters hopen met de tassenlijn het stigma rondom vrouwen en wiet los te weken. “De cannabis-industrie erkent vrouwelijke gebruikers pas sinds kort. Wiet was lang gezien als geen vrouwvriendelijke omgeving. Wij geloven dat vrouwen de meest krachtige en belangrijke kracht vormen voor het legaliseren van marihuana om medische redenen”, aldus Moss.

De AnnaBis tassen zijn te koop in drie verschillende varianten: een toilettasjes, een clutch en een buckle bag en zijn allemaal gemaakt van leer. De prijzen variëren van 120 dollar tot 295 dollar en zijn hier online te koop.

metronieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>